AMSTERDAM' DA ''DE BIJENKORF'' VE ''P.C.HOOFSTRAAT''


P.C.HOOFSTRAAT

Amsterdam, eski bir şehir, neredeyse bütün merkez 17. yüzyıldan kalma, benzersiz ithalat kontakları ile bütün markalarla, aynı zamanda küçük dükkanlarla dolu, aslında Amsterdam en iyi alışveriş yapabileceğiniz yerlerden. Amsterdam' da 10340 tane mağaza var. Gez gez bitmez..


En şık ve en ünlü markaların toplandığı mahallesi P.C. Hoofstraat’ da lüks tutkunları, alışveriş meraklıları, aradıkları markaları burada rahatlıkla bulabilirsiniz. Rijksmuseum, Stedelijk ve Van Gogh Müzesi yakın, Paulus Potterstraat' a paralel olan cadde, dünyanın 3. şık alışveriş caddesi seçilmiş. Sanki mini bir Fifth Avenue. Chanel, Gucci, Hermes, Louis Vuitton, Chopard, Cartier, Ralph Lauren...ve bu mağazaların önlerine park edilmiş son model otomobiller. Meraklılarına..



The Seafood Bar
Van Baerlestraat 5,1071 AL Amsterdam






Blushing Amsterdam
Paulus potterstraat 30a Amsterdam




Centrum De Roos
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam



DE BİJENKORF


De Bijenkorf
Dam 1,1012 JS Amsterdam



De Bijenkorf ; Hollanda' nın en büyük ve en lüks Harrods, La Fayette benzeri bir alışveriş merkezi. Bu büyük ve lüks mağaza Amsterdam'ın tarihi bir parçası. Dam Meydanı'nda olan bina, 1870 yılında yapılmış ve Amsterdam'ın görülmesi gereken binası olmuş. De Bijenkorf ''arı kovanı'' demek zaten içeriye girdiğinizde alışveriş yapmasanız bile elektronikten, kozmetiğe, tekstil ürünlerine, çanta, ayakkabı, çocuklar için gereken her şeyi bulacaksınız tam bir kovan.


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SINIRLAR - ÖZGÜRLÜKLER

BELÇİKA' DA TÜRK RESTORANLARI