HOLLANDA OTELLERİ 1



CONSERVATORİUM HOTEL

 

Conservatorium Hotel'in bir tarafında Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum ve Concertgebouw diğer tarafında Cartier, Gucci, Armani. Kanallar bölgesine bir kaç dakika yürüme mesafesinde. Konumu çok iyi, İtalyan iç mimar Piero Lissoni 19. yüzyıla ait eski banka ve uzun yıllar Sweelinck Müzik Konservatuvar binasını şahane bir otele dönüştürmüş.




Otelde Asya, İspanyol mutfağını da bulabilirsiniz. Otelin, Asya esintili bir restoranı, şık ve ihtişamlı bir ambiyansa sahip barı, tavana kadar pencereleri, cam tavanı ile sanki seradaymışsınız havası veren güzel bir iç avlusu bulunan Conservatorium Brasserie ve Lounge mükemmel bir mimarisi var.



Odalar; 28 m2 m2 ile 170m2 arasında değişiyor. Lissoni odalarda ve otelin genelinde kahverengi, bej ve gri tonları kullanmış. Sade ve yumuşak dizayn edilmiş. 


Otelde; spa, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, sauna, arındırıcı  masaj ve hidroterapi ritüelleri, hamam, yoga, pilates, yaşam koçu, Akasha Holistic Wellbeing Merkezi' nin bir lounge barı besleyici gıda yelpazesi sunuyor. Beslenme uzmanı ile sağlıklı bir menü, bitkisel çaylar, serinletici meyve suları ve enerji verici içecekler de servis ediliyor.


Amsterdam standartlarına göre çok pahalı bir otel değil, şık, lezzetli yemekler, iyi servis bulabileceğiniz bir otel. Kahvaltı hariç, 325 € Çift kişilik odalar. Kahvaltı 25 €.


ADRES:
Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam
The Netherlands


Telephone +31 20 570 0000

info@conservatoriumhotel.com
http://www.conservatoriumhotel.com/
https://www.yourreservation.net/tb3/index.cfm?bf=HLLW0901&plprun=1&_=1453906808828





WALDORF ASTORIA AMSTERDAM

Waldorf Astoria Amsterdam, 17. yüzyıldan kalma UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan Herengracht’ta Rembrandt Meydanı'na, müzeler meydanına sadece yürüyüş mesafede. Kanal kıyısında olan otelin arka cephesinde şahane bir bahçeye bulunuyor. Amsterdam şehrinin en güzel ve en eski kanal Herengracht üzerinde yer almaktadır.


93 zarif, ferah odalar ve süitler, Herengracht kanalı veya özel avlu bahçe manzaralı ve konaklamanızı unutulmaz yapmak için modern olanaklar sunuyor. Otelin eşsiz Brentano Suite (123m²) ayrı bir yemek odası, oturma odası, çalışma odası, ana yatak odası, walk-in klozet ve duş ve banyo, geniş ve sofistike bir banyosu var.



Waldorf Astoria Amsterdam Otel, geleneksel zerafet ve eşsiz hizmetin buluştuğu state-of-the-art teknoloji unutulmaz bir iş etkinliğe ev sahipliği. (- 84m² 29m²) bir büyük oda
(155 m²) ve 5 özel toplantı odası ve etkinlik salonu bulunmakta. Tüm odalarda kanal veya avlu bahçesine bakmaktadır ve konferanslar, resepsiyonlar, ya da iş toplantıları için mükemmel.


Waldorf Astoria Amsterdam Otel, toplantılar için de harika olanaklar sunuyor. Courtyard Garden dünya mutfağından ünlü 3 Michelin yıldızlı restoran De Librije sofistike restoranda akşam yemeği yiyebilirsiniz.Ya da bir canlandırıcı masaj ile kendinizi şımartabilirsiniz. Otelin lüks spa, çağdaş fitness merkezinde egzersiz yapabilir veya köpüklü kapalı yüzme havuzunun keyfini çıkarabilirsiniz.



Otelde konaklama kahvaltı dahil 2 kişi fiyatı 850 Euro.


ADRES:
Herengracht 542-556, 1017 CG Amsterdam, Hollanda



http://waldorfastoria3.hilton.com/en/hotels/netherlands/waldorf-astoria-Amsterdam
http://waldorfastoria3.hilton.com/en/about/index.html




W AMSTERDAM HOTEL


1906 eski banka, 1920 lerde bir zamanlar telefon santrali olan bina şu anda W HOTEL; daha merkezi olamazdı. Ana kanallar, Kraliyet Sarayı, Damrak Caddesi, Madam Tussauds Müzesi yürüyüş mesafesinde.



Açık griler sıcaklık getiren cesur renklerle güçlü hatlar binanın iç mimarisinde göze çarpıyor. Bina resmi bir bina görünümünde bu yüzden içeri girdiğinizde modern hatları, uzay üssü görünümleri dikkatinizi çekecek. Lobi, salon, bar ve restoran, çatı havuzu Kraliyet Sarayına doğrudan bakıyor.


Odalar yüksek tavanlı, büyük aynalar, kumaşlar çok iddialı, farklı tasarımlar.



 Düşük sezonda 350 - 400 € Çift kişilik odalar;  Kahvaltı kişi başı 35 €.



ADRES:
Spuistraat 175,1012 VN Amsterdam,Hollanda  

Telefon: +31 20 811 2500
 

http://www.wamsterdam.nl/





OKURA AMSTERDAM


Hotel Okura' da, Amsterdam' ın eşsiz panoramik manzaralı 315 oda bulunuyor.Tüm odalar, çok güzel dekore edilmiş, klimalı, Wi-Fi internet erişimi, sabit ADSL bağlantısı var.


 
Sakura Odası, ( "sakura" Japonca kiraz çiçeği ) kanal ve kiraz çiçeği ağaçlarına bakan büyük pencereleri bulunuyor. Sakura Odasının ultra modern ve geleneksel arasında bir tasarımı var. Sakura Otel' de Dalai Lama, Obama gibi ünlüler kalmış.


Okura Hotel mükemmel yemek imkanları ile ünlü. İki farklı Michelin yıldızlı restoran Fransız haute cuisine "Ciel Bleu" ve Japon ızgara Restoran "Teppanyaki - Sazanka" - ziyaretçilere hizmet veriyor. Otelin 23. katında bulunan "Ciel Bleu", Amsterdam'ın şahane manzarasını sunuyor. Diğer restoranlarda olan şef Akira Oshima; Japon mutfağı hakkında kitaplar yayımlayan ünlü Japon "Yamazoto" yer alıyor. "La Camelia", sağ zemin katta bulunan - Bir brasserie gayrı atmosferini tercih ederseniz, Okura da bunlardan birine sahiptir. Sadece "Ciel Bleu" restoranda iki bar, üst katta bulunan bunlardan biri de vardır.


Öğle yemeği menü için yaklaşık 50 € civarında ödeme yapabilirsiniz. Mükemmel suşi yiyebilirsiniz, otantik elbiseler  giyen bayanlar tarafından servis yapılıyor. 


Amsterdam kongre ve sergi merkezine RAI 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Tüm müzelere ve turistik ile şehir merkezine 10 dakika içinde taksi ile ulaşılabilir, Schiphol Havaalanı arabayla sadece 8 mil (12 km) 'dir.

  
ADRES:
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH   
Amsterdam
The Netherlands

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

AMSTERDAM' DA ''DE BIJENKORF'' VE ''P.C.HOOFSTRAAT''

SINIRLAR - ÖZGÜRLÜKLER

BELÇİKA' DA TÜRK RESTORANLARI